دانشکده حفاظت و مرمت
1397/12/14 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/enews_EToolsFile_f0365d92-2c4a-4d44-b6fd-2e6167728acfnarenjestan01-7ba15ed9-7db4-421e-8341-1df76980503f.jpg
راه اندازي كارگاه و آرشيو گروه باستان‌شناسي
روز گذشته آقاي دكتر كياني رياست دانشگاه هنر به همراه آقاي دكتر صالحي كاخكي معاون آموزشي دانشگاه و آقاي دكتر ناسخيان رياست دانشكده حفاظت و مرمت از كارگاه و آرشيو گروه باستان‌شناسي واقع در ساختمان داويد دانشكده حفاظت و مرمت ديدن كرده و در جريان اقدامات انجام شده قرار گرفتند.
با در اختيار قرار گرفتن فضاي معروف به نارنجستان در ساختمان داويد به گروه باستان‌شناسي تجهيز و راه‌اندازي اين فضا از آغاز سال تحصيلي اخير آغاز گرديد و داده‌هاي كاوش گروه باستان‌شناسي در آن نگهداري مي‌شود. 
عمده داده‌ها عبارتند از سفال، فلز، استخوان و اشياي سنگي كه مطالعات آنها توسط دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد و دكتري در حال انجام است و اطلاعات جديدي در رابطه با باستان‌شناسي شرق اصفهان و حوضه رودخانه زاينده‌رود عرضه خواهد كرد. اين يافته‌ها به‌عنوان داده‌هاي خام در كارگاه‌هاي سفال، فلز و استخوان گروه مرمت آثار مورد استفاده قرار گرفته و در نظر است تا در فصل بعد كاوش از همكاري گروه مرمت بنا در حفاظت از محوطه بهرمند شد.
محوطه باستان‌شناسي دانشگاه هنر در كوير كفرود ورزنه واقع شده و مطالعات كنوني شواهد استقرار از عصر مفرغ تا دوران اسلامي را نشان مي‌‌دهد، همچنين در بازديد چندي پيش هيات رييسه اداره كل ميراث فرهنگي استان از كارگاه و محل آرشيو گروه باستان‌شناسي مقررشد تا اين اداره نيز همكاري لازم جهت مطالعه بيشتر در حوضه رودخانه زاينده‌رود و به طور خاص محوطه كوير كفرود را داشته باشد.
 
 
تعداد بازدید: 3161
Powered by DorsaPortal