نشست پرسش و پاسخ دانشجويي با حضور رئيس و مسئولين دانشگاه

نشست پرسش و پاسخ دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان با حضور آقاي دكتر مصطفي كياني رئيس دانشگاه و معاونين اداري و مالي، آموزشي، دانشجويي و فرهنگي، تعدادي از مديران و مسئولين دانشگاه و جمعي از دانشجويان روز شنبه 4 آذر ماه سال جاري در سالن آمفي تئاتر توحيدخانه برگزار شد.
در آغاز اين نشست آقاي دكتر كياني، ضمن تبريك اتفاقات اخير در سوريه و نابودي داعش و تسليت شهادت امام حسن عسگري (ع)، به بيان روند پيشبرد اهداف بلند مدت دانشگاه و تأثيرات مثبت ارتباط دانشگاه با وزارت علوم و نهادهاي خارج از دانشگاه در تهران و سطح منطقه و همچنين لزوم تقويت حوزه هاي بين الملل پرداختند.
در ادامه اين نشست؛ سئوالات، مشكلات و پيشنهادات دانشجويان، در قالب تريبون آزاد و سئوالات مكتوب مطرح گرديدكه به اقتضاء نوع سئوالات، رئيس دانشگاه، معاونت ها و مديران مرتبط توضيحات لازم را بيان نمودند.
اين نشست كه بيش از سه ساعت به طول انجاميد ساعت 17:30 به پايان رسيد.

تاریخ:
1396/09/05