1401/03/07 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_10-b66cbba6-ee22-4b27-9021-ecbf5fa999e7.jpg
کسب یک مدال طلا و دو نقره در مسابقات قهرمانی شنا و راهیابی به پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور

تلاش و حضور خانم دنیا آقامحمدی دانشجوی رشته ی فرش دانشگاه هنر اصفهان در مسابقات قهرمانی شنای دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه شش ورزش کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد و به مربیگری خانم دکتر درسا نظری، منجر به کسب یک مدال طلا در ماده ی 200 متر مختلط انفرادی و دو مدال نقره در ماده ی 200 متر آزاد و 50 متر پروانه شد؛ با کسب این عناوین، سهمیه حضور در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به دست آمد.

این موفقیت ارزشمند را به ایشان و تمامی دانشجویان و دانشگاهیان عزیز تبریک عرض می کنیم.